Kalver­taxi

Een kalvertaxi is een transportmiddel dat speciaal is ontworpen voor het vervoeren van kalveren. Het is een veilige en comfortabele manier om kalveren van de ene locatie naar de andere te verplaatsen, en het is ook een efficiënte manier om het werk van boeren en veehouders te vergemakkelijken.

Chuko is een ergonomisch verantwoorde kalvertaxi. De Chuko kruiwagen is ontworpen met het comfort en de veiligheid van de kalveren én jou(w rug) als hoogste prioriteit. De taxi is voorzien van rubberen matten om uitglijden te voorkomen en de taxi heeft afgeronde hoeken om de kalveren te beschermen tegen letsel.

Lichter werken

Beter werken

Sneller werken

De voordelen van een kalvertaxi

Een van de belangrijkste voordelen van een kalvertaxi is dat het de stress voor de kalveren vermindert tijdens het transport. Kalveren zijn gevoelig voor stress en dit kan leiden tot gezondheids­problemen en groeivertraging. De kalvertaxi is ontworpen om een ​​comfortabele en veilige omgeving te bieden voor de kalveren tijdens het transport. Door de kwaliteit van het transport te verbeteren, kunnen kalveren gezonder en sneller groeien.

Een ander voordeel van de kalvertaxi is dat het de arbeidskosten voor boeren en veehouders verlaagt. Het handmatig verplaatsen van kalveren kan arbeidsintensief zijn en veel tijd kosten. Met een kalvertaxi kan een groter aantal kalveren in één keer worden verplaatst, waardoor het proces efficiënter wordt en de arbeidskosten dalen.

Chuko Kruiwagen

Voor professioneel én ergonomisch gebruik

Chuko heeft ook geïnvesteerd in ergonomische functies voor de bestuurders van de kalvertaxi’s. De stoelen zijn ontworpen om een goede houding te bevorderen en rugpijn te voorkomen, waardoor de bestuurders hun werk comfortabel kunnen uitvoeren. Dit is belangrijk omdat de bestuurders vaak lange dagen maken en veel tijd doorbrengen in de kalvertaxi’s.

Specificaties

Bak UV-bestendige kunststof

Frame Zwaar uitgevoerd.

Buis 33,7 x 2,65 mm

Wielen Anti lek

Inhoud 180 liter

LxBxH 188 x 83 x 74 cm

Voetsteun Extra hulp naar transportstand

Levering Gemonteerd

Ontwerp Gepatenteerd

Kleuren Groen, Zwart, Blauw, Geel, Rood.

 

Geschikt voor

Hoveniers
Maneges
Grote tuinen
Agrarische bedrijven
Kwekerijen

Chuko Kruiwagen

Voor professioneel én ergonomisch gebruik